Enjoy free delivery on all orders over €50

OPTIE 1

Alles inclusief

Voor een alles inclusief prijs kunt u met mij contact opnemen via 'Contact Us' of bellen. Ik stuur u een folder met algemeen informatie over deze optie. De prijs is afhankelijk van hoeveel aanmeldingen er zijn. Voor deze optie moet u zich vroeg aanmelden en 50% voorbetalen.

Er is ook de mogelijkheid voor partners/vrienden die alleen aan de ochtend programma mee willen doen, dus zonder de schilderlessen. Zie Optie 3. Voor meer informatie a.u.b. bellen.

Accomodatie is een appartement op het historische eiland van Venetië, inclusief Ontbijt, Picniclunch, Avondeten, Openbaarvervoerpas, Schildermateriaal, Vlucht, Museumpas, Biennale Venetie, Vivaldi Concert.

OPTIE 2

Inclusief: Schilderlessen, Kunst en Cultuur begeleiding

Euro 220


Aanvlullende informatie:

U regelt eigen vervoer naar Venetie en accomodatie. Natuurlijk kan ik de vlucht en accomodatie ook voor u boeken. Ik kan u ook adviseren over vluchten, busreizen, transits en vinden van goedkoop accomodatie. AirB&B accomodatie kan tussen 30 en 70 euro per nacht voor één persoon. Als u met twee boeken is dat goedkoper. Vluchten met Ryanair kosten gemiddeld tussen 50 en 100 euro, afhankelijk van hoe vroeg en welke maand u reist.

Andere kosten (Advies) : Openbaarvervoerpas : 60 euro, Museumpas: 24 euro

Andere mogelijk kosten: Alle schildermateriaal, één set 25 euro, Biennale Venetie voor 1 dag 25 euro, Vivaldi concert 12 euro.

U heeft de mogelijkheid om met de groep mee te eten (extra kost). Incl. Picnic lunch en avond eten. Ontbijt kunt u in uw eigen accomodatie.

We verzamelen ieder dag om 9.30 bij dezelfde punt en de dag eindt rond 17 uur.

OPTIE 3

Als u alleen de ochtend programma wil volgen: Kunst en Cultuur- Ook voor partners/vrienden

Euro 110


Aanvlullende informatie:

U regelt eigen vervoer naar Venetie en accomodatie, Natuurlijk kan ik de vlucht en accomodatie ook voor u boeken. Ik kan u ook adviseren over vluchten, busreizen, transits en vinden van goedkoop accomodatie. AirB&B accomodatie kan tussen 30 en 70 euro per nacht voor één persoon. Als u met twee boeken is dat goedkoper. Vluchten met Ryanair kosten gemiddeld tussen 50 en 100 euro, afhankelijk van hoe vroeg en welke maand u reist.

Andere kosten (Advies): Openbaarvervoerpas : 60 euro, Museumpas: 24 euro

Andere mogelijk kosten: Biennale Venetie voor 1 dag 25 euro, Vivaldi concert 12 euro.

U heeft de mogelijkheid om met de groep mee te eten (extra kost). Incl. Picnic lunch en avond eten. Ontbijt kunt u in uw eigen accomodatie.

We verzamelen ieder dag om 9.30 bij dezelfde punt en de dag eindt rond 17 uur.